Sunday, April 01, 2007

Clark - Herr Barr

Musikkbransjen går tøffe tider i møte. Synkende platesalg, mindre interesse for artister og et stadig skiftende markedslandskap gjør det vanskelig for de store selskapene å drive god butikk. I ren desperasjon har de store mennene i dress pekt ut internettbrukerne, deg og meg, som syndebukkene for at Britney Spears og Ricky Martin ikke selger plater som før. Det er du som har skylden for at Kevin Federline ikke slår gjennom som artist, fordi du lastet ned K-Fed (Fed-Ex) før du rakk å sløse bort pengene dine. Hele denne internettgreien er selvfølgelig et stort lureri fra folkets side for å gjøre markedskreftene uoppmerksom på det egentlige problemet: Warp Records.

I denne videoen viser de nok en gang styrke. Vel, styrke når det gjelder å rett og slett være jævlig kul. De har fått det til i mer enn et tiår nå. Helt siden Aphex Twin forandret moderne musikk, frem til nå: De har de mest interessante artistene og de beste videoene. Den beste kunsten og den beste totalpakken i utgivelsene sine. Å kjøpe en Warp Records-plate er en fryd. De var til og med først ute med en DRM-fri nettbutikk før noen helt visste hva MP3 var.

Men nok om det. Låten er ganske fet. Krasjende trommer som man ikke er helt sikker på om de alluderer til jazz, hip-hop eller tekno. Og så er det denne videoen da. Dette er pensum på hvordan det skal gjøres, folkens. Slik.

No comments: